пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

В Дрогобичі вилучили зброю

До Дрогобицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік одного із магазинів перехожий зауважив чоловіка з предметом... thumbnail 1 summary
До Дрогобицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік одного із магазинів перехожий зауважив чоловіка з предметом, схожим на пістолет.
Прибувши на місце, правоохоронці виявили у 49-річного місцевого мешканця пристрій для відстрілу так званих «набоїв Флобера» (без порохового заряду) з ознаками кустарної переробки. Окрім зброї чоловік мав при собі сім патронів калібру 4,5 мм. Пістолет та набої правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.
У Дрогобичі під час санкціонованого судовою ухвалою обшуку у помешканні 58-річного місцевого мешканця працівники поліції вивили предмет, схожий на револьвер німецького виробництва калібру 9 мм.
У той самий день правоохоронці Яворівщини під час санкціонованого обшуку в помешканні 41-річного жителя одного зі сіл району виявили саморобну малокаліберну гвинтівку, 71 патрон калібру 5.45 мм та 16 патронів калібру 16 мм. Вилучена зброя та боєприпаси скеровані на дослідження.
В усіх трьох випадках наявні ознаки злочину, передбаченого ч.1ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych